perjantai 10. toukokuuta 2013

Ihmeet, jotka sattuivat ennen kuin Muhammad (rauha hänelle) tuli profeetaksi

Ensimmäinen: Yönä, jona Profeetta syntyi, sekä hänen äitinsä että ne, jotka olivat hänen kanssaan,
Uthman Ibn Asin äiti ja Abdurrahman Ibn Awfin äiti näkivät suuren valon, josta he kaikki sanoivat:
"Me näimme sellaisen valon hänen syntymänsä aikana ja tämä valo valaisi meille itää ja länttä."

Toinen: Tuona yönä useimmat Kaaban epäjumalankuvista kaatuivat.

Kolmas: Persian sen aikaisen kuninkaan Khosraun kuuluisa paikka, järähteli ja vahingoittui yönä, jona Profeetta syntyi ja sen neljätoista tornia kaatuivat.

Neljäs: Sawan järvi, jota zarathustralaiset pitivät pyhänä, vajosi maahan yönä, jona Profeetta syntyi.

Viides: Tuli, joka oli leimunnut tuhat vuotta Istahrabadissa ja jota zarahustralaiset palvoivat, sammui Profeetan synnyinyönä.

Kuudes: Kuuluisa Elefantin tapaus, joka sattui 52 päivää ennen Profeetan syntymää ja joka oli syy Norsun suuran (105) paljastamiseen. Abyssinian kuningaskuntaan kuuluvan Jemenin kuvernööri Abrahan halusi tuhota Kaaban ja siksi hän lähti Mekkaan mahtavan Mahmud-elefantin kanssa. Kun he pääsivät lähemmäs Mekkaa, elefantti ei voinut enää kävellä. Ihmiset eivät saaneet sitä liikkumaan. Jälkeenpäin 'ababilin' linnut pudottivat kivia armeijan päälle ja pyyhkivät heidät pois. Tämä tapahtuma on hyvin tunnettu ja sitä on käsitelty yksityiskohtaisesti historian kirjoissa. Se todistaa Muhammadin (rauha hänelle) profeettiudesta. Lähellä hänen syntymäänsä hänen rakas kotikaupunkinsa ja suunta, johon hän kääntyy, pyhä Kaaba Mekassa, pelastui Abrahan tuholta ihmeellisellä tavalla.

Seitsemäs: Kuten Halima, Profeetan sijaisäiti ja tämän aviomies, kun Allahin lähettiläs oli sijaisäidillään lapsuudessa, he näkivät monia kertoja pilvien muodostavan varjoja, jotta aurinko ei häikäisisi Profeettaa. He kertoivat siitä monille ihmisille ja lukuisat ihmiset luotettavasti tiesivät siitä.

Kahdeksas: Kun hän oli matkalla Damaskoksessa 12-vuotiaana, pappi Bukhara sanoi, että hän näki
pilvien tekevän varjon Allahin lähettiläälle ja hän näytti sitä mulle karavaanissa.

Yhdeksäs: Ennen kuin Allahin lähettiläs sai profeetan tehtävänsä, kun hän tuli takaisin liikeasioiltaan yhdessä Khadijan palvelijan Maysaran kanssa, Khadija (olkoon Allah tyytyväinen häneen) näki kahden enkelin tekevän Profeetan pään ylle varjon kuin pilven. Hän sanoi siitä Maysaralle, joka vastasi: "Näin saman asian koko matkan ajan."

Kymmenes: Asis kertoi luotettavissa lähteissä, että ennen kuin Allahin lähettiläs sai profeetan tehtävänsä, hän istuutui kerran puun alle. Vaikka maa oli kuivaa ja karua, ennen kuin hän istui siihen, se muuttui vihreäksi. Puun oksat taipuivat hänen päänsä ylle ja muodostivat hänelle varjon.Yhdestoista: Äitinsä kuoleman jälkeen Allahin lähettiläs eli ensin isoisänsä kanssa ja kun isoisä kuoli, hän meni setänsä Abu Talibin luo. Aterioiden aikana, jos Abu Talib ja hänen lapsensa söivät Profeetan seurassa, he tulivat kylläisiksi. Kun hän ei ollut paikalla, he eivät tulleet kylläisiksi. Tämä on tunnettu ja luotettava asia.

Kahdestoista: Ummu Ayman, joka hoiti häntä, kun hän oli lapsi, sanoi:
"Allahin lähettiläs ei milloinkaan valittanut nälkää tai janoa. Ei koskaan lapsuudessaan, eikä aikuisenakaan..."

Kolmastoista: Siitä lähtien, kun hän meni hoitoäitinsä Haliman luo ja sinä aikana, kun hän pysyi tämän kanssa, Haliman omaisuus ja vuohien maito lisääntyivät verrattuna muihin hänen heimossaan. Nämä tapahtumat ovat myös hyvin tunnettuja ja niiden totuudesta ei ole epäilystä.

Neljästoista: Kärpäset eivät häirinneet Profeettaa. Joissain lähteissä kerrotaan, että Sayyid Abdulqadir Gilanille kävi sama asia Profeetan läheisyydessä, kärpäset jättivät hänet rauhaan.

Viidestoista: Kun Allahin lähettiläs kunnioitti maailmaa, erityisesti yönä, jona hän syntyi, tähdenlentojen määrä nousi. Tämä on merkki siitä, että demoneja ja ja jinnejä kielletään salakuuntelemasta tuntematonta taivaissa.
Kun Profeetta tuli Allahilta saamansa paljastuksen kanssa, oli varmasti välttämätöntä estää hatarat uutiset tuntemattomasta, joita oraakkelit ja jinnit sekoittavat valheisiin ja satuihin, jotta kukaan ei erehtyisi sekoittamaan Allahin ilmoitusta niihin. [Kuten Koraanissakin taidetaan kertoa, jinnit salakuuntelevat, mitä taivaassa puhutaan ja sitten kertovat sen oraakkeleille ja oraakkelit kertovat eteenpäin ihmisille niin, että kertovat mitättömän pienen osan totta ja loppuosan valhetta.] Ennen kuin Koraani paljastettiin, ennustajia oli paljonkin. Koraani laittoi sille lopun. Monet oraakkelit kääntyivät islaminuskoon, kun  heidän ennustajansa jinnien keskuudessa eivät voineet hoitaa tehtäväänsä enää sen jälkeen kun Koraani oli paljastettu, eikä oraakkeleilla ei ollut enää lähteitään.

lähde: http://www.questionsonislam.com/article/events-took-place-assignment-prophethood

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti