lauantai 6. lokakuuta 2012

Tekopyhät

(c) magickal graphics
Senkin jälkeen paatuivat sydämenne ja tulivat kivikoviksi, jopa kiveäkin kovemmaksi, sillä kivien joukossa on totisesti sellaisia, joista purot kohisevat esiin, sellaisia, jotka halkeavat, niin että vesi virtaa niistä, ja sellaisia, jotka Jumalan edessä syöksyvät maahan pelosta. Mutta Jumalalta ei jää salaan mitään, mitä teette.
2:74

Jotkut sanovat: ”Me uskomme Allahiin ja viimeiseen päivään”, mutta eivät silti usko. He koettavat pettää Allahia ja uskovia, mutta eivät petä kuin itseään. He eivät ymmärrä.
2:8-9

Kun heille sanotaan: ”Tulkaa Profeetan luo kuulemaan, mitä Allaah on lähettänyt”, näet heidän vetäytyvän pois.
4:16
 
Etkö näe, kuinka ne, jotka väittävät uskovansa siihen, mitä on lähetetty, ja siihen mitä on aikaisemmin lähetetty, tahtovat viedä kiistansa epäjumalien ratkaistaviksi, vaikka heitä on kielletty uskomasta niihin? Saatana haluaa eksyttää heidät todella kauas.
4:60 

Teeskentelijät, sekä miehet että naiset, ovat kaikki samaa joukkoa; he käskevät pahaan, kieltävät hyvästä ja pitävät kätensä tiukasti kiinni. He ovat unohtaneet Allahin, ja Hän on unohtanut heidät. Teeskentelijät ovat syntisiä.
9:67

Teeskentelijät koettavat pettää Allahia, mutta Hän pettääkin heitä. Kun he rukoilevat, he tekevät sen laiskasti ja vain näyttääkseen ihmisille eivätkä he muista Allahia kuin harvoin.
4:142

Teeskentelijät joutuvat alimpaan tuleen, etkä löydä heille auttajaa.
4:145

Kun teeskentelijät tulevat luoksesi, he sanovat: ”Me todistamme, että sinä olet Allaahin Lähettiläs.” Kyllä Allaah tietää, että sinä olet Hänen Lähettiläänsä, ja Hän todistaa, että he valehtelevat.
63:1

Kun heille sanotaan: »Alkää aiheuttako pahennusta maan päällä», he vastaavat: »Mehän vain uudistamme asiat oikeiksi.» Eivätkö juuri sellaiset tosiaan ole niitä, joista paha paisuu? Mutta he eivät sitä tajua.
2:11-12

Jotkut palvovat Allahia vain juuri ja juuri; jos jokin hyvä kohtaa häntä, hän on tyytyväinen uskoonsa, mutta jos häntä kohtaa jokin koettelemus, hän kääntyy pois (epäuskoonsa). Hän on hävinnyt sekä tämän että Tuonpuoleisen maailman. Se on ilmeinen tappio.
22:11 

Teeskentelijät ovat varuillaan pelätessään, että heistä lähetetään suura, joka paljastaa, mitä he hautovat sydämissään.
9:64

Jotkut heistä kuuntelevat sinua, mutta kun he lähtevät luotasi, he kysyvät niiltä, joilla on tieto: ”Mistä hän oikein puhui?” Näiden sydämen Allaah on sinetöinyt, ja he seuraavat vain halujaan.
47:16

Voi rukoilijoita, jotka eivät piittaa rukouksestaan vaan haluavat vain tulla nähdyksi eivätkä auta köyhiä.
104:4-7

Uskovaiset, kääntykää vilpittömästi katuen Jumalan puoleen! Ehkä Herranne vapahtaa teidät pahuudestanne ja sallii teidän astua puutarhoihin, joita virrat vilvoittavat, sinä päivänä, jolloin Jumala ei saata häpeään Profeettaa eikä niitä, jotka uskovat hänen kanssaan; heidän valonsa välkkyy heidän edessään ja oikealla puolellaan, ja he sanovat: »Herra, viritä valomme täydelliseksi ja suojele meitä armossasi, sillä sinä voit totisesti tehdä kaiken, mitä tahdot!»
66:8

2 kommenttia:

 1. Jumala on suurin!

  Itse olen erittäin kiinnostunut Islamista, mutta viimeinen askel on vielä ottamatta. Tarkoitus tässä nyt vielä henkisesti valmistella itseään ja marssia sitten jonain päivänä moskeijaan uskontunnustusta sanomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jazakallah Khayran (Allah palkitkoon sinut hyvällä), veli. Se viimeisen askeleen ottaminen voi olla pelottava ajatus, mutta jos Luoja on päättänyt antaa sinulle johdatuksensa, se on pakko ottaa.

   Poista