keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Ja joka sielulle maksetaan palkkansa kaikesta, mitä se on tehnyt

Islamkriitikoiden tavoite tässä elämässä on saavutettu, mutta seuraukset on kohdattava myös seuraavassa.

Kaikista lääkärien ponnisteluista huolimatta raskaana ollut musliminainen, jonka kimppuun kaksi islamofobista miestä hyökkäsi Pariisissa Argenteuilin lähiössä, sai keskenmenon ja menetti vauvansa.

Kaksi miestä hyökkäsivät fyysisesti 21-vuotiaan musliminaisen kimppuun, joka oli neljännellä kuulla raskaana. Hyökkääjät yrittivät ensin ottaa hänen päähuiviaan pois ja sitten leikkasivat hänen hiuksiaan ja repivät osan hänen vaatteistaan. Kun nainen oli huutanut olevansa raskaana, toinen hyökkääjistä oli alkanut potkia häntä vatsaan.

Hänet vietiin Argenteuilin sairaalaan, jossa hänen vammojaan hoidettiin.

Daily Mail raportoi, että poliisin sanoneen, että miehet huusivat naiselle rasistisia loukkauksia, sanoen, ettei huivia enää hyväksytä Ranskassa.

"Hänen aviomiehensä soitti minulle tänään iltapäivällä. Hän menetti vauvan", lakimies kertoi AFP:n uutistoimistolle. Hän lisäsi, että perhe kauhistui tragediasta, eikä kommentoi enempää.

Tutkintaa hoitava Ranskan poliisi on vahvistanut AFP:lle naisen menettäneen vauvan. Syyttäjä Yves Jannier sanoi myös, että naista oli potkittu lanteille, ennen kuin hän pääsi pakenemaan.

Kolme viikkoa sitten sattui samankaltainen tapaus, kun huivipäisen musliminaisen kimppuun hyökättiin samassa Pariisin osassa.

Lähde: http://www.todayszaman.com/newsDetail_getNewsById.action?newsId=318574


Ja joka sielulle maksetaan palkkansa kaikesta, mitä se on tehnyt; Hän tietää kaikki heidän tekonsa.  
Koraani 39:70

Jos mikä hyvänsä sielu, joka on tehnyt vääryyttä, omistaisi kaiken, mitä maan päällä on, hän tarjoaisi sen varmasti lunnaiksi puolestaan, ja kun he näkevät tuomion, he ilmaisevat katumuksensa. Heidän asiansa ratkaistaan totuuden mukaan, eikä heille vääryyttä tehdä.
Koraani 10:54

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti