torstai 6. syyskuuta 2012

Ketään ei saa pakottaa islamiin, eikä ei-muslimeja tappaa


Pitääkö islamin mukaan ihminen tappaa, ellei hän käänny islamiin?

Jotkut anti-islamistiset arabit sanovat, että sana "islam" tarkoittaa erityisesti "luovuttaa". Tämä on selkeä vale, sillä "islam" tarkoittaa "alistuminen". 
Islam juurtuu sanasta "salam", joka tarkoittaa rauhaa. Kun joku sanoo "asSALAMu alaikum", hän sanoo, että olkoon rauha sinun ylläsi. Islam ei ole "istislam". "Istislam" tarkoittaa luovuttamita, kuten sodassa, kun vihollisesi luovuttavat. Islam tarkoittaa alistumista, ja tarkoittaa, että alistat vain itsesi JUMALALLE, ja et ihmisille. Et voi esimerkiksi alistaa itseäsi minulle. Se on kiellettyä islamissa. 
On sanoja, jotka ovat sukua sanalle "islam", kuten "aslam", mikä tarkoittaa kääntymistä islamiin. Jos sanon sinulle, että sinun on parasta aslam (=kääntyä) islamiin, se tarkoittaa, että sinun on parasta kääntyä islamiin tai alistaa itsesi islamille, jotta Allah Kaikkivaltias pelastaa sinut Tuomiopäivänä.
"Tasleem" tarkoittaa antaa tai antautua, mutta se ei tule sanasta "salam". Sanaa "islam" käytetään vain kun viitataan Allah Kaikkivaltiaaseen ja islamin uskontoon. Sillä ei ole mitään tekemistä pakottamisen kanssa. Eikä pakottamisen sitäpaitsi ole muutenkaan sallittua islamissa: 
Uskonnossa ei ole mitään pakkoa, oikea tie on selvästi erotettu harhateistä... (2:256)
Ei pidä. 


lähde: http://www.answering-christianity.com/meaning_of_islam.htm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti