perjantai 14. syyskuuta 2012

Oi ihmiset! Kunnioittakaa peläten Herraanne. Totisesti, (tuomion) hetken järkytys on hirmuinen tapahtuma.

Kämppikselleni tuli Nokia Missionin lehti. Heti kun näin, miltä yhdistykseltä se on tullut, mieleni teki heittää koko nivaska takkatuleen, mutten tehnyt sitä, koska ei ole takkaa ja koska se olisi melko varmasti haram, lehti kun ei ole minun.
Selailin lehteä huolimattomasti ja katseeni osui vikkelästi pieneen artikkeliin "muslimien yleistyvistä hyökkäyksistä kristittyjä kohtaan" ja siinä oli liuta esimerkkejä muslimimaissa viime aikoina tapahtuneista käsittämättömistä väkivallanteoista. En usko, että ihminen, jolla on minkäänlaista suhdetta Luojaansa, voisi milloinkaan tehdä sellaisia tekoja.

Tekstissä mielestäni yritettiin tuoda esiin, että muslimit ovat vaarallisia ja kristityt uhreja - tosin, näissä mainituissa tapauksissa kristillistaustaiset henkilöt todella olivat uhreja, mutta näiden uhrien ja rikollisten  taustoilla ei ollut mitään tekemistä minkään kanssa, lehdessä kerrottiin esim. 13-vuotiaan tytön raiskauksesta, eikä kukaan ajattele, "raiskaan tuon, koska hän on kristitty" (ja vaikka suuretkaan synnit eivät vie pois islamista, en oikein näe, miten raiskaaja voisi olla muslimi, edes jollain huteralla tasolla). Yksi tapauksista koski laajemminkin uutisoitua kehitysvammaista tyttöä, jonka kerrotiin polttaneen Koraaneja, eikä mielestäni uskonto liity tähänkään tapaukseen mitenkään.

Kun valkoinen mies/kristitty tekee jotain hirveää, se on yksittäisen häiriintyneen mielen teko, mutta kun Abdullah (riippumatta siitä, ajatteleeko Abdullah edes itse olevansa muslimi) tekee näin, niin eieiei, se on islam väistämättä motiivina ja vähintäänkin vahvana taustavaikuttimena (vaikka islam ei mitään tällaisia tekoja hyväksy, minun ei edes tarvitse eritellä, mitä se ei hyväksy).
Jos muslimi varastaa ateistilta, onko se muslimin hyökkäys ateismia vastaan? (Islam kieltää ja tuomitsee jyrkästi varastamisen, paitsi jos on nälkä.) Kuulostaa kummalliselta väitteeltä, että olisi.

Levittäkää sitä vihasanomaanne omissa tiloissanne, jos on pakko, mutta tunkekaa ne lehtenne hanuriin.

Oi ihmiset! Kunnioittakaa peläten Herraanne. Totisesti, (tuomion) hetken järkytys on hirmuinen tapahtuma.
(22:1)

Näin eivät Nokia Mission painotuotantovastaavat pysty tekemään, vaikka heidän samaan Herraan pitäisi uskoa kuin meidän. Onneksi kuitenkaan muslimien lehdissä tuskin voisi koskaan lukea näin kristityistä, niin negatiivinen kuin Raamatun naiskuva onkin, ja mm. Raamatun suhde orjuuteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti