sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Rangaistus raiskauksesta kristinuskossa ja islamissa

Artikkeli on käännetty suomennettu sivustolta answering-christianity.com

 Esittely:
Meidän kaikkien tulee tietää, että koko Raamattu on korruptoitunut ja epäluotettava ja enimmäkseen täytetty ihmisten keksimillä laeilla ja korruptioilla!
Kuinka saatatte sanoa: 'Me olemme viisaita, ja meillä on Herran laki'? Totisesti! Katso, valheen työtä on tehnyt kirjanoppineiden valhekynä. (Jeremian kirja 8:8, Raamattu 1933/38)
Vuoden 1992 käännös ilmaisee asian: Kuinka te voitte väittää: "Me olemme viisaita, meillä on Herran laki." Totisesti, lainopettajien kynä on väärentänyt Herran lain!
Katso myös 5. Mooseksen kirja 31:25-29, jossa Mooses (rauha hänelle) ennustaa korruption/peukaloinnin Laissa (Raamattu) hänen kuolemansa jälkeen.
Jeremiahin kirja, joka tuli noin 826 vuotta myöhemmin, todella vahvisti tämän korruptoitumisen. 

Mikä on rangaistus raiskauksesta kristinuskossa ja islamissa?

Kristinuskossa:
Kristityt seuraavat vain Raamatun lakeja. Kaikkien heidän uskonnollisten lähteensä, lait ja oikeudenpäätökset tulevat suoraan Raamatusta (jos olisimme tosissamme, kristityissä maissa kirkolla pitäisi olla valta yli valtion), paitsi roomalaiskatoliset, joilla on muita kirkkoisien ja paavien kirjoittamia kirjoja. Mutta suurimmalla osalla kristityistä ei ole muita uskonnollisia lähteitä kuin Raamattu.
Siksipä tutkikaamme, mitä Raamattu sanoo tästä aiheesta:
Raiskaus on suuri rikos, joka saattoi viedä naisen tai uhrin hengen. Tutkikaamme, miten kristinusko kohtelee raiskaajaa: 
"Jos mies kohtaa koskemattoman tytön, jota ei ole kihlattu, ja pakottaa hänet makaamaan kanssaan ja jos heidät nähdään, miehen on maksettava tytön isälle viisikymmentä hopeasekeliä. Miehen tulee ottaa häpäisemänsä tyttö vaimokseen, eikä hän saa hylätä tätä koko elinaikanaan." (5. Mooseksen kirja, 22:28-29)
Vaikka tämä Raamatun jae puhuu neitsyistä, se on koko Raamatun ainoa jae, joka puhuu yksittäisten naisten raiskaamisesta. En halua olla ennakkoluuloinen tai mitään, mutta Raamatussa näyttää olevan aika outoja ja järjettömiä juttuja. 5. Mooseksen kirjan jakeissa 22:28-29 pakottaa raiskatun naisen menemään naimisiin raiskaajan kanssa. Kysynpä vain Raamatun kirjoittajilta, miksi ikimaailmassa kukaan raiskattu nainen haluaisi olla samassa kaupungissa, saati samassa makuuhuoneessa raiskaajan kanssa?!
Raamattu näyttää myös kannattavan yksittäisten naisten raiskaamiseen:
"Jos taas mies kohtaa toiselle kihlatun tytön kaupungin ulkopuolella, käy häneen käsiksi ja makaa hänet, mies on surmattava" (5. Mooseksen kirja, 22:25)
Tämä on aika mielenkiintoinen jae. 5. Mooseksen kirjasta kohdasta 22:28-29 näemme, että jos mies raiskaa sinkkunaisen, nainen pakotetaan hänen vaimokseen, kun taas jos mies raiskaa naimisissa olevan naisen tai naisen, joka on --- (or a woman who is spoken for), mies pitää tuomita kuolemaan. Raamatussa ei tosiaan ole mitään rangaistusta sinkkunaisen raiskaajalle. Niille kristityille, jotka ajattelevat, ettei heidän tarvitse seurata Vanhaa Testamenttia, minun vastaukseni on tämä: Vanha Testamentti kieltää veljeä naimasta siskoaan tai poikaa naimasta äitiään. Uusi testamentti ei edes puhu koko asiasta. Tarkoittaako tämä, että kristitty mies saa mennä naimisiin siskonsa kanssa? Tai että kristitty mies saa mennä naimisiin äitinsä kanssa? Jeesus itse käski seuraajiaan seuraamaan Vanhaa Testamenttia, joten heidän argumenttinsa on täysin epäpätevä.
Kysymys juutalaisille ja kristityille: Kuinka Raamatun oletetaan estävän jotain luuseria stalkkaamasta kaupungin kauneinta naista, raiskaavan tätä ja sitten haastamasta tätä oikeuteen, jotta hän voisi mennä naimisiin naisen kanssa ja jatkavan tämän raiskaamista lopun ikäänsä?!


Rangaistus raiskauksesta islamissa:
Islamissa me seuraamme Koraanin lakeja ja Profeetta Muhammadin (rauha hänelle) sanomisia. Jos jotain tilannetta ei ole mainittu Koraanissa, eikä Muhammadin (rauha hänelle) perimätiedossa, sitten muslimit saattavat seurata paikallisten uskonnollisten auktoriteettien päätöksiä, jotka he perustavat kulttuuriseen ja sosiaaliseen tilanteeseen ja syihin.
Allah sanoo Koraanissa:
Te, jotka uskotte, totelkaa Jumalaa ja totelkaa profeettaa ja niitä teidän keskuudessanne, joilla on arvovalta. jos kiistelette jostakin, niin alistakaa se Jumalan ja Hänen lähettiläänsä ratkaistavaksi, jos todellakin uskotte Jumalaan ja Viimeiseen päivään. Tämä on parasta teille ja edullisintakin. (4:59)

Totisesti Jumala on ollut armollinen uskovaisia kohtaan lähettäessään heille apostolin heidän keskuudestaan, joka julistaa heille Hänen tunnusmerkkejään, puhdistaa heidät ja opettaa Pyhää kirjaa ja viisautta heille, jotka aikaisemmin elivät ilmeisessä harhauskossa. (3:163)

Totelkaa Jumalaa, totelkaa lähettilästä ja ottakaa vaari itsestänne; mutta jos te pois käännytte, niin tietäkää, ettei Meidän lähettiläämme ole velvollinen ilmoittamaan enempää kuin selvän sanomamme. (5:92)
ja heillä oli mukanaan selvät tunnusmerkit ja kirjoitukset. Ja Me olemme lähettänyt sinulle ylhäältä tämän muistomerkin, jotta selittäisit ihmisille, mitä heille on lähetetty, ja että he sen vuoksi ajattelisivat. (16:44)

Ja kun heille tulee jokin tieto, joka herättää turvallisuuden tai pelon tunteen, he suoraa päätä levittävät sitä, sen sijaan että alistaisivat sen profeetan ja niiden (henkilöiden) tutkittavaksi, joilla on arvovaltaa; silloin arvostelukykyiset heidän joukossaan saisivat varman tiedon näiltä. Ilman Jumalan armoa ja laupeutta olisitte te, harvoja lukuunottamatta, jo käyneet Saatanaa seuraamaan. (4:83)
niille, jotka seuraavat tätä lähettilästä, oppimatonta profeettaa, josta he löytävät kuvauksen Toorassa ja Evankeliumissa. Hän tulee vaatimaan heiltä hyviä tekoja ja kieltämään vääryyden, sallimaan heille mikä puhdasta on ja kieltämään saastaisen; hän on vapauttava heidät kuormasta ja kahleista, joihin heidät on kytketty. Jotka uskovat häneen, kunnioittavat ja auttavat häntä sekä seuraavat sitä valoa, joka on lähetetty hänen mukanaan, ne ovat onnellisia. (7:157)

Sano edelleen: »Palvelkaa Jumalaa ja totelkaa lähettilästä; jos käännytte pois, niin Muhammed kantaa oman kuormansa ja te saatte kantaa omanne, mutta jos häntä tottelette, niin kuljette oikeassa johdatuksessa. Lähettiläs ei ole vastuussa muusta kuin sanomansa selvästä julistamisesta. (24:54)
Suorittakaa rukouksenne, antakaa sovitusalmut ja totelkaa lähettilästä, jotta teille osoitettaisiin armo! (24:56)

Jumalan sananjulistaja on teille todella erinomainen esikuva, jokaiselle, joka luottaa Jumalaan, uskoo viimeiseen päivään ja alinomaa muistelee Jumalaa. (33:21)

Ei ole oikeauskoisella miehellä eikä naisella valinnan varaa sellaisessa asiassa, jonka Jumala ja hänen sananjulistajansa ovat jo ratkaisseet ; kuka ikinä on tottelematon Jumalalle ja Hänen sananjulistajalleen, hän ilmeisesti kulkee harhaan. (33:36)
Sinä päivänä, jolloin heidän kasvonsa painetaan tuleen, he voihkivat: »Voi, jospa olisimme totelleet Jumalaa ja sananjulistajaa!» (33:66)

Hän on oppimattoman kansan keskuudesta lähettänyt sananjulistajan, joka esittää heille Hänen tunnusmerkkinsä, puhdistaa heidät ja opettaa heille Pyhää kirjaa ja viisautta, vaikka he tätä ennen elivät ilmeisessä harhassa, (62:2)

Olkaa kuuliaisia Jumalalle ja kuuliaisia sananjulistajalle, mutta jos käännytte pois, ei sanansaattajanne ole vastuussa muusta kuin sanoman julistamisesta. (64:12)
Koraanissa ei mainita rangaistusta raiskauksesta, mutta sellainen mainitaan Profeetan (rauha hänelle) perimätiedossa, joten oikeudenpäätöksen tai lain raiskaajan rankaisemisesta pitää tulla sieltä jakeiden 4:83 ja 4:59 mukaan. 

Katsotaan, mitä Profeetta Muhammad (rauha hänelle) sanoi tästä aiheesta:
Wa'il ibn Hujr kertoi: 
Kun nainen Profeetan (rauha hänelle) aikana meni tukoilemaan, mies hyökkäsi hänen päällensä ja raiskasi hänet. Nainen huusi ja mies meni pois, ja kun mies oli mennyt, nainen sanoi: "Tämä mies teki niin ja niin minulle." Ja kun joukko siirtolaisia tulivat sinne, nainen sanoi "Tämä mies teki niin ja niin minulle." He menivät ja ottivat kiinni miehen, jonka arvelivat olleen sukupuoliyhteydessä naisen kanssa ja toivat hänet naisen luo.
Nainen sanoi: "Kyllä, hän se on." 
Kun Profeetta (rauha hänelle) oli antamassa tuomiota, mies, joka todella oli pahoinpidellyt naisen, nousi seisomaan ja sanoi: "Allahin apostoli, minä olen mies, joka teki sen hänelle".
Allahin apostoli sanoi naiselle: "Lähde, sillä Allah on antanut sinulle anteeksi." Ja miehestä, joka oli ollut sukupuoliyhteydessä hänen kanssaan, Profeetta (rauha hänelle) sanoi: "Kivittäkää hänet kuoliaaksi.
" (Sunan Abu Dawud, kirja 38, hadith 4366)

(Huom. Profeetan (rauha hänelle) sanoja naiselle selitetään tässä keskustelupalstassa. On tärkeää sisäistää, että islam ei millään tavalla syyllistä uhria raiskauksesta, mikä onkin selvää islamia tunteville.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti